Stempels Zelfinkters om jouw naam of logo overal neer te zetten.

Met een stempel kan u eenvoudig een afdruk maken waar u maar wil. Ideaal voor toepassingen als facturen, brieven, bestelbonnen, proefwerken, boeken, dossiers, doktersbriefjes… en ga maar door. Thuis, in uw zaak of op kantoor, een stempel komt steeds van pas.

Stempel voorbeeld 1 Stempel voorbeeld 2 Stempel voorbeeld 3 Stempel voorbeeld 4

Alle stempels maken we in ons eigen atelier. De toestellen en inktkussens komen van Trodat, de stempelrubber maken we zelf volledig naar uw wens. We ontwerpen dan samen met u hoe de stempel er zal uitzien.
Wil u een logo gebruiken of maakte u zelf al een ontwerp? Breng het bestand in hoge resolutie mee of maak een grote afdruk, het formaat kunnen we steeds corrigeren.

We kunnen de inktkussens vervangen van alle automatische stempels die we verkopen. Raakt de inkt op na een aantal jaren intensief gebruik, kom dan eens langs met uw toestel. Ook voor gewone drukstempels hebben we een reeks inktkussens in voorraad.

Reiner

Reiner is een begrip in de stempelwereld. Massief metalen stempels met 6 tot 8 roterende cijfers. Alle raderen zijn van staal met een erg degelijke en zware stempel tot resultaat. De cijfers hebben een sierlijk serif lettertype. Spring eens bij ons binnen voor de mogelijkheden.

Hoe bestellen?

Kom even langs in onze winkel of stuur een e-mail. We sturen u steeds eerst een proefdruk terug. Na bevestiging kan u de bestelling bij ons ophalen of sturen we ze op.