Graveerwerk Platen, groot en klein, die tegen een stootje kunnen.

De mogelijkheden met gravures zijn eindeloos: geef uw praktijk of kantoor een professionele indruk met een metalen gevelplaat, zet een proper naamplaatje op je bel of plaats signalisatie in gemeenschappelijke ruimtes.

In onze zaak kunnen we graveren volgens twee procedés: met een laser en een frees. Met de lasergraveermachine zetten we elk ontwerp minutieus op plaat. De frees maakt een groter reliëf en levert in bepaalde gevallen meer duidelijkheid.

We graveren in verschillende materialen. Bel- en gevelplaten maken we doorgaans in metaal of plexiglas, informatieve plaatjes (bv. "Geen reclamedrukwerk a.u.b.") graveren we vaak in kunststof. De machines zijn echter niet beperkt tot deze materialen. Gravures in hout of glas leveren bijvoorbeeld een artistiek resultaat. Daarnaast personaliseert u een zakmes, iPod of laptop met een gravure.

Spring binnen in onze winkel, we helpen u graag bij een ontwerp. Hebt u zelf een logo of ontwerp voor een plaat? Zorg voor een digitale afbeelding van hoge resolutie of een grote, heldere afdruk op papier.

Hoe bestellen?

Kom even langs in onze winkel of stuur een e-mail. We sturen u steeds eerst een proefdruk terug. Na bevestiging kan u de bestelling bij ons ophalen of sturen we ze op.